Om SPT

SPT er brancheforeningen for sæbe, parfume og teknisk/kemiske artikler. Foreningen blev grundlagt i 1907 og repræsenterer i dag virksomheder, der enten producerer eller leverer produkter til både Danmark og udlandet.

Branchen er kendetegnet ved at udvikle og producere produkter, der opfylder konkrete behov for både forbrugere og samfundet. Medlemmerne er med til hver dag at forbedre danskernes sundhed, velvære og hygiejne og bidrager både med arbejdspladser og velfærd.

 

Vores vision og mission 

Vi vil være kendt som branchen, der leverer sundhed, velvære, hygiejne og gør hverdagen lettere for forbrugere og samfund hver dag.

I SPT skaberne vi rammerne og giver medlemmerne en stemme. 

Det gør vi ved at: 

  • Sikre maksimal indflydelse på den danske kemi-, miljø- og sundhedsdagsorden
  • Skabe adgang til netværk, vidensdeling og indflydelse 
  • Levere troværdig viden, information og vejledning om branchen, produkter og regulering til medlemmer, forbrugere, medier og beslutningstagere

 

Vi har til huse i Børsbygningen hos Dansk Erhverv, som vi arbejder tæt sammen med. Vi arbejder desuden tæt sammen med de to europæiske brancheforeninger A.I.S.E og Cosmetics Europe, der repræsenterer henholdsvis kosmetikbranchen og producenter og leverandører af vaske- og rengøringsmidler på europæisk plan.

Har du lyst til at vide mere om hvilke fordele, du får som medlem af SPT, så kan du læse mere her. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular her og blive ringet op af vores direktør Helle Fabiansen, som du også selv er velkommen til at ringe til på tlf. 7225 5779 eller 2689 3027.

 

SPTs bestyrelse

SPTs vedtægter